De nieuwste Babolat Pure Aero Rafa collectie

31 March 2023
De nieuwste Babolat Pure Aero Rafa collectie

Babolat Pure Aero Rafa-lijn: De perfecte keuze voor spinliefhebbers

Het nieuwste Pure Aero Rafa tennisracket is net uit en belooft weer een topmodel te zijn voor de fanatieke tennisser. De collectie is ontworpen in samenwerking met niemand minder dan Rafael Nadal, die bekend staat om zijn krachtige spel en fenomenale topspin. Kom er in dit blog achter welke versie de beste keuze voor jou is!

 

yonex
yonex
yonex
yonex

 

Pure Aero Rafa Origin

De Babolat Pure Aero Rafa Origin is het topmodel in de Rafa-lijn. Het heeft een grotere bladgrootte van 645 cm², een gewicht van 317g en een balancepunt van 330 mm². Het is ontworpen met een head-heavy balance, waardoor spelers meer kracht kunnen opbouwen en zwaardere spin kunnen slaan. Dit racket is ontworpen in samenwerking met Rafa zelf en is een weerspiegeling van zijn speelstijl en voorkeuren.

Pure Aero Rafa

De Babolat Pure Aero Rafa is een lichtere versie van de Pure Aero Rafa Origin en weegt 290g. Het biedt nog steeds veel power en spin dankzij het hoge balanspunt en het open snarenpatroon. Het heeft dezelfde bladgrootte van 645 cm² en balancepunt van 330 mm² als de Origin. Dit racket is ideaal voor spelers die een meer wendbaar racket willen, terwijl ze toch de voordelen van de Pure Aero Rafa Origin willen behouden.

Pure Aero Rafa JR 26

De Babolat Pure Aero Rafa JR 26 is ontworpen voor jongere spelers die hun spel willen verbeteren en de speelstijl van Rafa willen nabootsen. Het is een lichter racket dan de Pure Aero Rafa en weegt slechts 245g. Het heeft een kleinere bladgrootte van 645 cm², een balanspunt van 325 mm² en een lengte van 660mm. Een ideaal racket om de tenniscarrière mee te starten!

Voor ieder wat wils! 

De Babolat Pure Aero Rafa-lijn is ontworpen voor spelers die graag veel spin aan hun slagen willen toevoegen. De hoge balanspunt  en het open snarenpatroon biedt spelers de mogelijkheid om zwaardere spin te slaan, terwijl de verschillende gewichten en afmetingen ervoor zorgen dat er voor elke speler een geschikt racket beschikbaar is. Of je nu een beginner bent of een professionele speler, de Babolat Pure Aero Rafa-lijn heeft voor iedereen wat te bieden.